تنظیمات رندر کرونا
آموزش موتور کرونا
تنظیمات نور و دوربین رندر کرونا
در این مقاله آموزش تنظیمات موتور رندر کرونا و گزینه های دوربین و اکسپوژر و تغییرات روشنایی رندر به کمک پنجره رندرستاپ به زبان فارسی با جزییات کامل و نمونه های تصویری کاربردی تشریح و بیان شده است. (راهنمای نصب و کرک کرونا)
ویدئو آموزشی فوق، مباحث کاربردی از ویرایش روشنایی رندر در پنجره فریم بافر موتور کرونا و تنظیمات دوربین در منوی رندرستاپ و سربرگ scene را شامل میشود. در این آموزش، تنظیم نور و روشنایی رندر با آیتمهای سه گانه شاتراسپید، اف نامبر و ایزو و نقش exposure در نوردهی صحنه بطور کامل و شفاف در ۴۰دقیقه آموزش به زبان فارسی برای کاربران و علاقمندان به موتور سریع کرونا رندر، آماده و تنظیم شده است.
همچنین دوستداران رندر کرونا میتوانند با مراجعه به این آدرس از اینجا دوره کامل آموزش رندر کرونا را تهیه و خریداری نمایند. (مباحث آموزشی متریال و مپ، نورپردازی محیطی و موضعی، تکنیکهای رندرستاپ و تصاویر HDRi، رندرالمنتهای کرونا و قابلیتهای سرعت و کیفیت رندر، و امکاناتی مانند دینویز denoiser، لنزفلیر، لایت میکس، المنتهای ویژه و .. از مقدماتی تا پیشرفته در حوزه معماری و طراحی داخلی موضوعات پکیج جامع کرونا را تشکیل میدهند)


در این آموزش تنظیمات نورپردازی و نور در دوربین رندر کرونا با نگاهی جزئی نگر، کاملا اصولی و با ذکر مثال، تشریح شده و مبانی مناسبی برای تنظیم رنگ و نور و بطورکل تنظیمات گزینه ها و افکتهای دوربین دیجیتال مجازی و نرم افزاری (Camera of RenderSetup) و کاربرد مثلث سه گانه نوردهی صحنه توسط کمرآ در موتور رندر کرونا میباشد. و درعین حال مبانی کاملی از آموزش تنظیمات دوربین برای تمامی فیزیکال کمراهای نرم افزاری بویژه موتور رندر ویری به زبان فارسی به حساب می آید.
(موضوع پارت بعدی این ویدیو، آموزش لایت میکس در رندر کرونا میباشد.)
لینک دوره کوتاه مدت آموزش رندر کرونا به فارسی (کلیک کنید)
لینک دوره کامل آموزشهای رندر کرونا در ۳dmax (کلیک کنید)


آموزش تنظیمات رندرستاپ
قابلیت ذخیره سازی خودکار رندر
ویژگی سیو خودکار رندر: AutoSave of Render
ویژگی ادامه سازی رندر قبلی: Resume Render
موتور رندر کرونا با نام لاتین CoronaRenderer امکانات بالقوه و متمایزی از پردازش تصویر و تولید رندر سه بعدی را نسبت به دیگر پردازشگرهای رقیب خود دارا میباشد. در آموزشهای این بخش از مدرسه معماری قصد داریم به یکی از این ویژگی ها اشاره کرده و با انتشار ویدئوی آموزشی مربوط به این قابلیت، بازخوانی کاملتری از معرفی ویژگی های منحصربفرد موتور رندر کرونا داشته باشیم. (دانلود رندر جدید کرونا)
قابلیت ذخیره سازی رندر قبل از شروع پردازش، ویژگی خاصی برای موتورهای پردازشگر به حساب نمی آید. اما آنچه این ویژگی را انحصاری و کاربردی کرده است، امکان ادامه دادن رندرهایی است که در عملیات پردازش و درحین رندر، به هردلیلی قطع شده و از اتمام نهایی رندر و تولید تصویر فاینال بازمانده اند.
به عبارت دیگر، این قابلیت در رندر کرونا و در پنجره رندرستاپ وجود دارد که کاربر قبل از شروع رندر فاینال (آخرین رندر بعد از نهایی سازی تنظیمات) گزینه سیو و ذخیره خودکار رندر را با مشخص کردن مسیر سیو و فاصله زمانی بین اتوسیوها، فعال کرده و با اطمینان خاطر کلید شیفت کیو یا همان شروع رندر را بفشارد. چراکه این قابلیت در پنجره فریم بافر و تنظیمات رندرستاپ کرونا موجود میباشد که از طریق دکمه Resume و ادامه سازی رندر، اگر در میان پروسه رندرینگ اتفاق ناخواسته ای برای رندر بیفتد و به یکباره رندر قطع شود، با همان گزینه انتخاب اتوسیو رندر و فعالسازی سیو خودکار، رندر موردنظر در مسیر تعیین شده ذخیره شود و مجددا با انتخاب آن ازطریق دکمه Resume Render (ادامه دادن رندر) روند رندرینگ را با همان تنظیمات قبلی تا اتمام نهایی آن و تولید رندر خروجی دنبال کرده و به اتمام رساند.
درواقع ساختار سمپلینگ progressive و پردازش تدریجی pass به pass رندر کرونا، (برخلاف رندر باکت) و طراحی فوق العاده الگوریتم رندرینگ، این امکان را به موتور پردازشگر Corona می دهد که در هر لحظه از پروسه رندر، کاربر بتواند دکمه stop و متوقف کردن عملیات رندرینگ را بزند و با ذخیره سازی تصویر موردنظر با فرمت و ساختار EXR ، در مراحل زمانی بعدتر ادامه رندر را با همان تنظیمات نوری صحنه و همان گزینه های رندرستاپ (به اصطلاح دانش پردازش: preset) تا نهایی سازی و اتمام خروجی موردنظر دنبال کند.
اما کاربرد فایلهای EXR در رندر پیش نمایش یا درافت و تنظیمات نمایشی موتور کرونا چیست؟ و اصولا نقش ساختاری exr و open exr در پردازش تصویر و امکاناتی مانند اتوسیو و رزیوم رندر به چه شکل میباشد؟!
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.